Supa crema raw de avocado

Supa cruda de avocado cu patrunjel proaspat, menta uscata si ulei de canepa

Supa de avocado e super delicioasa, si gata in cateva minute.
Secretul e sa ai un avocado copt si cateva ierburi proaspete la indemana :)
Daca avocado nu e copt, mai bine asteptati una doua zile pana se coace, altfel supa va fi amara. Un avocado e copt atunci cand e moale, ca o nectarina.
Avocado, in mod normal, il cumperi tare, si il lasi sa se coaca 2 zile la temperatura camerei. 

Ingrediente pentru 2 persoane (750 ml supa):

- 1 avocado extra mare sau 2 avocado de dimensiune normala
- putina ceapa tocata (jumatate de ceapa verde sau un sfert ceapa uscata medie)
- jumatate catel de usturoi tocat
- 2-3 cani apa plata la temperatura camerei sau calda (cat sa iasa aproximativ 750 ml supa) - daca vrei supa calda, poti incalzi apa la temperatura pe care o doresti;
- cateva frunze de condimente proaspete ,la alegere: frunze de marar & menta, frunze de marar & patrunjel, , sau rucola (se pot si combina)
- sare dupa gust
- 2 lingurite ulei masline 

Aparatura si ustensile necesare:

Robot de bucatarie cu lama S, blender vertical sau de mana pentru a pasa supa.

Preparare:

1. Avocado se curata de sambure se taie cubulete si se scoate din coaja; ceapa si usturoiul se toaca marunt;

2. Totul se mixeaza bine la lama S sau la blender (mai putin uleiul de masline), completand cu apa pana se obtine consistenta dorita;

3. La final se decoreaza cu ulei de masline 

Timp de preparare:

- 10 min si e deja in farfurie :)

Sursa de inspiratie: restaurant Biofresh (Timisoara, Bucuresti)

Comentarii