Ciuperci cu usturoi la cuptor FARA POZA


Ingrediente pentru 2 portii:

- 1 caserola ciuperci pleurotus 500 g (sau orice ciuperci, eu prefer pleurotus pentru ca sunt mai aromate decat champignon)
- 3 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi tocat
- 2 lingurite condimente uscate en provence (busuioc, oregano, rozmarin, salvie)
- jumatate lingurita sare

Preparare:

1. Ciupercile se curata si se fierb 10 min in apa fara sare.

2. Pregatiti marinada combinand uleiul, usturoiul si condimentele.

3. Se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt, ca in imagine, se ung cu marinada pregatita

4. Se preincalzeste cuptorul la 160-180 grade C. Se lasa la cuptor aprox 20 minute.

5. Se servesc cu piure de cartofi sau se pot folosi in senviciuri.


Timp de preparare & asteptare:

- 20-30 min

Variante:

Aceeasi reteta : dovlecelcartofi rondele, vinete

Before 
After

Comentarii

  1. Merci :) blogul tau e o sursa buna de inspiratie pt mine, care gatesc foarte rar si cand fac asta vreau sa fie rapid, vegan si gustos :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu