Bruschete cu anghinare, nuci si patrunjel a la Chloe Coscarelli

Bruschete ultra delicioase, if you know what I mean

Bruschete cu totul deosebite, merita incercate, chiar daca nu esti fan anghinare.
Anghinarele sunt foarte comune in bucataria italiana, nothing fancy.
Se potrivesc super cand ai musafiri si vrei sa-i impresionezi cu bunatati vegane gourmet :)
Super simplu de facut si gata in 15 minute.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 1 borcan anghinare marinate sau congelate, scurse de apa si/sau ulei (aprox 200g) - eu le las cam 10 min la scurs intr-o sita
- 1/2 cana frunze de patrunjel proaspat
- 1/3 cana nuci, rumenite 3 min in cuptor la 170 grade
- 2 catei mici de usturoi
- 1 lingura zeama proaspata de lamaie
- 1/3 lingurita sare de himalaya
-  1 vf de cutit piper macinat
- 2 lingura  ulei de masline extra
- 2 lingura apa plata

- paine integrala feliata subtire


Aparatura si ustensile necesare:

- robot de bucatarie cu lama S

Preparare:

1) Toate ingredientele se paseaza la blender timp de 20 secunde, cat sa se ommogenizeze, dar nu sa se transforme intr-o pasta compacta. Pateul obtinut trebuie sa aiba textura, sa fie putin crocant (de la nuci)

2) Se prajesc feliile de paine in prajitor, optional se freaca cu foarte putin ulei de masline.
    Se intinde pateul pe fiecare felie si se servesc fierbinti.

Oh my !!

Timp de preparare:

- 10 min scurs anghinare
- 1 min preparat pasta
- 1 min prajit painea

Surse pentru ingrediente in Timisoara:

Lista completa aici

Sursa de inspiratie: Chloe, eu am facut jumatate din cantitatea data de ea

Before lama S 
After lama S 

Comentarii